уторак, 12. фебруар 2013.

Totalno drugaciji post :-)


Iliti sestrinska usluga:-)
Na nagovor svoje mladje sestre pocela sam da pisem blog.Ona je takodje imala u planu da jednoga dana pocne da pise sopstveni fashion blog.
Dok se to ne bude desilo,izrazila je zelju da ima gostujuce postove na mom blogu,u smislu da ja kao starija odradim tekst i sredim post,a ona da dostavi fotografije(mladjima uvek pripadne zabavniji deo posla;)).
Trenutno je u Istanbulu,gde radi kao manekenka,i neke od slicica koje cete imati prilike da vidite su sa njenih snimanja,a neke su nastale prilikom malobrojnih setnji koje su bile rezervisane za kupovinu poklona za nas koji je zeljno iscekujemo da se vrati:-)
Ovaj post je probni post,ako vam se bude dopao,imamo u planu da slikamo sminku kojom sminkeri sredjuju manekenke pre slikanja,neke njihove make up trikove,kao i iskustvo sa njihovim frizerima(koji sisaju procvetale krajeve prvo masinicom za brijanje,a onda makazama),ovekovecile bi sve te interesantne detalje modelinga iz jednog malo drugacijeg ugla...
Znam da je ovo pre svega,blog o parfemima,ali da bi smo malo razbile monotoniju,sledi par fotografija sa snimanja...Nadam se da ne zamerate...




Zatim,par slicica iz poslasticarnice,gde postoje ratluci sa svim mogucim i nemogucim kombinacijama ukusa...sve se moze probati na licu mesta pre kupovine(sto su manekenke i uradile,ali nisu slikale:)

Majica koju mi je sestra kupila,za srecan pocetak blogovanja:-)


A posto je ovo blog o parfemima,evo sta turski Vogue od parfema preporucuje za februar:


Nadam se da vam se dopalo,i pisite mi o kojim parfemu bi volele da citate u narednim postovima...Do sledeceg citanja,porucujem vam(ali sledite i svoje snove,zanemarite prvi deo natpisa :-) :


Beauty doctor xx




















12 коментара:

  1. Baš lepo što sarađujete, divne slike sestre ali i slatkiša! Majica je HIT!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман12/2/13 11:58

    Bilo bi nam korisno kada bi pisala o trikovima za sminkanje koje koriste na revijama,super ideja. A sto se parfema tice,mozda ako bi pisala o ostalim poisonima,ili addictu ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas ti je slatka sestra. :)Fotke su odlicne. Super je ideja da gostuje kod tebe na blogu. Zelim majicuuuuuu! :D

    ОдговориИзбриши
  4. Devojke,hvala vam punooooooo! <3
    Bas sam se bojala kako cete prihvatiti ideju jer ipak pisem o parfemima,nama se dopala jer smo jako vezane i sve radimo zajedno,ali smo trenutno razdvojene,pa smo na ovaj nacin,makar virtuelno,zajedno :-)
    Majice su divne,ima jos par njih sa predivnim natpisima,ako naidje jos jednom na istu ovakvu,javljam vam cenu!:-)

    ОдговориИзбриши
  5. Iskreno ja bih i vise da bude raznoliko, parfemi tesko da se mogu docarati dok se ne ode do parfimerije i njusne ih se :)) zato samo ti pisi o svemu slobodno ;)

    I jos jedan savjet - u postavkama iskljuci ovo provjeravanje komentara sifrom jer su tesko vidljive a i nekad me toliko smore da na kraju ne ostavim komentar :D Ne tebi, nego inace .. vjerujem da i ostale smara. Znam da nije do tebe, i meni je na pocetku automatski bilo ukljuceno pa samo iscackaj da iskljucis.

    ОдговориИзбриши
  6. Mislim da sam ga sada iskljucila,nisam ni znala da ta opcija postoji:-)Hvala ti na savetu!

    ОдговориИзбриши
  7. Sjajan post meni do sad najbolji! Slazem se sa Noisette da je o parfemima tesko pisati i jos teze ih samo slikama i slovima docarati.

    Majica je fenomenalna!! Bravo za sestru


    A kolaci mljac!

    A sto se tice parfema u turskom vogue jedini koji ne bih od tih nikad probala je ova nova Balenciaga koja je uzela za svoje zastitno lice onu prljavusu narkomanku . Kakav katastrofalan potez. Mogu da razumem zasto su to uradili za US trziste ne bi li se uvukli americkim mladjim kupcima ali za evropu - strasno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,Jejo!<3
      Inace,ni meni nije jasno zasto su bas nju uzeli(cak joj ne znam ni pravo ime-Kristen,Kirsten,kao da je vazno;),totalno neharizmaticna,ruznjikava,ne razumem pomamu oko nje(haahha prljavusa narkomanka je hit komentar:)
      A sto se tice bloga,ja sam htela o svemu da pisem,ali su ljudi poceli da hvale postove o parfemima,pa mi je bilo neprijatno da menjam,kad vec poceh dobro:-)
      Salim se,bice svega,spremam jos jedan Istanbulski post(moja sestra cita da vam se dopalo,pa zapela opet da gostuje,haha)

      Избриши
  8. Fantastican post!!! Turski Vogue zna sta je dobro :P
    Sestra je med

    ОдговориИзбриши
  9. Svaka čast! Treba da pomogneš sestrici :))). Može još postova :D

    ОдговориИзбриши